1. <em id="9d3lo"></em>
    <th id="9d3lo"><pre id="9d3lo"></pre></th>
    1. <rp id="9d3lo"></rp>

      <th id="9d3lo"></th>
      1. <th id="9d3lo"><pre id="9d3lo"></pre></th>
      2. <tbody id="9d3lo"></tbody>
        Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser
        • goldenlaser BANNER1
        • goldenlaser BANNER2
        • goldenlaser BANNER3
        20181226210201

        WILUJENG KA EMAS

        Goldenlaser fokus kana nyayogikeun solusi laser anu cerdas, digital, sareng otomatis.

        Pabrikan sistem laser pikeun motong, ngukir sareng nyirian. Spesialis dina motong laser CO2 anu laser Galvo  sareng laser mati digital .

        Ti mimiti konsultasi nepi ka tés aplikasi sareng bahan desain anjeun dina industri khusus dugi ka latihan pikeun pangguna sareng jasa sadunya - Goldenlaser nawiskeun solusi laser komprehensif, henteu ngan ukur hiji mesin!

        Mesin anu Disarankeun

        Manufaktur Precision • Ngudag Alus Alus

        Ku 20 taun pangalaman dina industri laser, teras-terasan ngembangkeun sareng ngagunakeun téknologi canggih, Goldenlaser parantos janten produsén ngarah mesin laser kalayan kamampuan ngarobih canggih.

        > Ngajajah mesin laser
        Goldenlaser nawiskeun solusi laser profesional pikeun industri aplikasi khusus anjeun - pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun produktivitas, nyederhanakeun prosedur pamrosésan sareng nguntungkeun langkung seueur.

        > Ngajalajah solusi laser
        Di pasar luar negeri, Goldenlaser parantos ngadegkeun jaringan pamasaran anu asak di langkung ti 100 nagara sareng daérah saalam dunya, kalayan produk kalapa sareng sistem inovasi anu berorientasi pasar.

        > Diajar langkung seueur ngeunaan Goldenlaser
        WhatsApp

        Kirim pesen anjeun ka kami:

        Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

        Kirim pesen anjeun ka kami:

        Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
        亚洲熟妇真实自拍另类